Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Українські карантинні служби працюють в посиленому режимі

Автор Н.Даценко

Європа і досі не дала конкретної відповіді, чому отруїлися люди. Де був збудник - в огірках, в зародках сої чи ще в якихось продуктах. Щодня у ЗМІ звучать різні версії. Достеменно відомо тільки те, що інфекція небезпечна і дуже агресивна. Не допустити на територію України неякісних продуктів харчування - наразі головне завдання карантинних служб.

Як зазначив начальник обласної інспекції з карантину рослин Володимир Яременко, зараз усі сили кинуті,  аби не допустити ввезення на територію держави заражених продуктів харчування, зокрема овочів. Продукцію, що не пройшла лабораторний контроль, ввозити не дозволяють.

 

Володимир Яременко - начальник Державної інспекції з карантину рослин по Чернігівській області: "ЗМІ постійно говорять, що заходять інфіковані овочі на Україну. По нашій лінії посилюють контроль. Це по всій Україні, звітуємо щоденно. Продукцію, що не пройшла контроль, не  допускаємо на територію України."

f t g m

счетчики