Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Новгород-сіверські баскетболісти найкращі в області

Обласний етап Чемпіонату України з баскетболу серед команд загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівщини проходив 19 квітня. У ньому брали участь переможці змагань місцевого рівня. Серед учнів 8-9 класів Новгород-Сіверський представляла команда з гімназії №1. У цій віковій групі було 4 суперника. За звання чемпіона області боролися спортсмени з Варви, Талалаївки, Борзни та наші земляки. Обігравши всіх інших учасників, новгород-сіверці посіли найвищу сходинку турнірної таблиці.

Олександр Індюков - учень Н.-Сіверської гімназії №1: "Найважче було грати з командою з Варви, хлопці багато займалися. Помітно було, що сильні гравці, але ми виявилися сильнішими. Найлегше було грати з Борзною. Рахунок 9:2 проти Варви. Проти Талалаївки 10:3. Проти Борзни 10:2".

Стартова гра була не легкою, - говорить вчитель фізкультури Н.- Сіверської гімназії №1 Геннадій Пурига, але згодом хлопці зібрались і показали все, на що здатні.

Геннадій Пурига - вчитель фізичної культури Н.- Сіверської гімназії №1: "Після 2 ігор я кажу: "Ну, що хлопці, ми маємо шанси на виграш. Все залежить від вас. Я бачу гра йде нормально". Зібрались і виграли. З жеребкуванням дуже пощастило, тому що ми мали можливість поглянути, як інші команди грають. Ми зіграли першу гру, потім 2 гри сиділи, дивилися, як грають команди. Були внесені свої корективи, діти розібрали гравців, хто за ким буде слідкувати і, взагалі, вийшло гарно дуже. Посіли І місце".

За перше місце на обласному етапі наші спортсмени були нагороджені кубком, грамотами та медалями. І це не всі нагороди, які цього дня отримали новгород-сіверські баскетболісти. Команда з державної гімназії ім. К. Д. Ушинського, яка представляла Новгород-Сіверський, серед учасників 10-11 класів стала срібною призеркою змагань, поступившись лише спортсменам з Чернігова.

f t g