Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

У Новгород-Сіверській дитячій музичній школі відбувся звітний концерт

«Хай повниться піснями Україна, хай буде мир та злагода в серцях» – під такою назвою відбувся звітний концерт музичної школи у Н.-Сіверському. Він став святом мистецтва, головною подією навчального року, шлях до якого лежав через перемоги у різних конкурсах та фестивалях. Участь у концерті взяли найкращі вихованці. Учасники демонстрували свої творчі здібності, готувались ретельно, для них концерт - велика подія.


Анна Чмихун - учениця Н.Сіверської музичної школи: «Я грала «Одинокий пастух» та «Іспанський марш». Композиції для мене обрав мій викладач, вони мені дуже сподобалися. Було важко, бо треба було зіграти без помилок».
Музична школа – заклад в якому не лише вчать грати, знаходять і розкривають талант, а і вчать любити прекрасне. Учні показували свій рівень майстерності, виконуючи твори різноманітних жанрів. Музична школа виховує нове покоління митців. Серед них Поліна Козел.
Поліна Козел - учениця Н.Сіверської музичної школи: «Я давно займаюся в музичній школі, вже шостий рік. В цьому році у мене випускний. Тут я граю на скрипці, співаю, відвідую хор, ходжу до ансамблю «Мелодика». Мені дуже подобається в музичній школі грати, співати, тому що, коли я граю у мене розквітає душа».
Звітний концерт – підсумок наполегливої праці викладачів, учнів музичної школи. Флейтисти, скрипалі, гітаристи, вокалісти отримували вітання від міського голови Олега Бондаренка. Поки юні музиканти переборювали свій страх на сцені, в залі в цей час з хвилюванням їх чекали батьки.
Вікторія Перова: «Хвилювалася за багатьох: і за доньку, і за друзів, і за сина, тому що для них це був перший виступ. Дуже сподобалось, багато талановитих діток і вражає самовіданість вчителів».
Тетяна Луговська - директор Н.Сіверської музичної школи: «Я задоволена работою і вчителів, і дітей нашої школи – це наполеглива праця. Я думаю, що всім присутнім в залі сподобався цей концерт».

f t g