Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Всесвітній день вчителя відзначили і в державній гімназії ім.К.Д.Ушинського

Професію вчителя цінують у всьому світі. Нещодавно освітяни відзначили своє свято в Україні. А сьогодні ще більше 100 країн світу вітають педагогів своєї країни, і скрізь любим педагогам  дарують квіти, подарунки, говорять теплі слова. А от гімназисти державної гімназії ім.К.Д. Ушинського своїм вчителям подарували гарні емоції, красу та позитивний настрій. Готувалися до цього заздалегідь.

Ксенія Корбаш – учениця державної гімназії ім.К.Д.Ушинського: "В нас було декілька кабінетів для того, щоб вчителі відпочили, це був кабінет Дискобар, в якому учителі могли прийти попити чай, каву, в приємній компанії також і інших вчителів. Потім в нас був кабінет кімната жахів, там вчителі також сміялися, ми принесли їм багато гарних емоцій. Наступний кабінет у нас був кабінет релаксу, там наша учениця, гімнастка показувала гімнастичн вправи для дихання, щоб  допомогти розслабитися. Ми вчителям робили манікюр і зачіски,  макіяж."

Всі учасники шкільного самоврядування мали рахуватися не лише з педагогами, а ще й з вихователями, які для школярів державної гімназії є другими батьками.

Ксенія Корбаш – учениця державної гімназії ім.К.Д.Ушинського: "Вихователі та вчителі відпочивають, вони ходять по кабінетам, релаксують, а ми беремо на себе всю відповідальність, ми беремось дивитись за маленькими дітьми 1-3 класи, ми стаємо вихователями, директорами, завучами. Це  велика відповідальність, але це дуже цікаво."

Ще, всі працівники гімназії приймали привітання від своїх вихованців на святковому концерті. І завжди, у святковий чи будь-який інший день говорити гарні слова своїм наставникам ніколи не пізно.

Ксенія Корбаш – учениця державної гімназії ім.К.Д.Ушинського: "З днем учителя вітаю, щастя, радості бажаю, щоб вам весело жилось, щоб задумане збулось, щоб діти слухалися, щоб ставили лише гарні оцінки і щоб не сварилися."


f t g