Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Сіверянки укладають контракти на військову службу у ЗСУ

Громадяни України продовжують укладати контракти на військову службу у Збройних Силах України.

В нинішньому році, як повідомляють в Міноборони, поповнили ряди армії і жінки. Станом на кінець червня 2016 року їх налічувалось більше 17 тис. Не перестають писати заяви до Н.-Сіверського військомату і мешканки нашого району з проханням проходити військову службу за контрактом. Віднедавна ця можливість стала реальнішою.

Олександр Лупейко - т.в.о. військового комісара Н.-Сіверського ОМВК: "Жінки можуть іти на службу за контрактом. Там є список посад, які пропонуються жінкам: зв’язківці, працівники штабу та ін. Дуже багато ідуть, особливо це стосується медичних працівників - випускників медучилищ. Зараз вони оформлюють документи і будуть їхати на службу.

Тож, як бачимо служба в армії на контрактній основі стрімко набуває популярності і в нашому районі. Молоді та активні жінки вибирають казарми замість домашнього затишку. Це перш за все обумовлено тим, що в українській армії стабільна заробітня плата і соціальний пакет. Тим більше жінка на відміну від чоловіка має можливість достроково звільнитись з військової служби за власним бажанням.

f t g