Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

На одну "мати-героїню" в Новгород-Сіверському районі стало більше

Лілія Коваленко жителька села Чайкине разом з чоловіком виховують сімох дітей – 5 хлопчиків та 2 дівчаток.

Найстаршій дитині 25 років, найменшій 2роки.Зайшовши тільки но на подвір’я відчуваєш любов, турботу та доброту батьків до найціннішого в їхньому житті – дітей. З татом поспілкуватись не вдалось, адже він на роботі. Малеча нашу знімальну групу зустрічають з посмішкою та трішки соромляться, розповідають, що завжди допомагають татові та мамі по господарству та виховувати найменшого братика.
Лілія Коваленко - багатодітна мама з с. Чайкине: "В школу ходять вони нормально. Ця у мене дівчинка дуже активна у навчанні, виступає, співає пісень. Хлопчики взагалі люблять захоплюватись турніком, футболом, боксом."
Лілія Олександрівна не тільки багатодітна мама, але і молода бабуся, онучок вже піде до 2 класу Чайкинського НВК. Як зазначає жінка, в сім’ї головне підтримка один одного та взаєморозуміння.
Лілія Коваленко - багатодітна мама з с. Чайкине: "Це не тільки материнська заслуга , батьку важче набагато. І їм треба медалі давати у такому випадку."
За любов до дітей, за материнський подвиг Лілії Коваленко присвоєно звання «Мати –героїня». Вручити нагрудний знак до жінки завітали заступник головиЧернігівської ОДА Сергій Сергієнко, заступник голови – керівник апарату Чернігівської облдержадміністрації Наталія Романова, районна влада. Та побажали родинного затишку, довгих, щасливих років життя. Сім’я Коваленків - це приклад для молоді в тому, що економічна ситуація не головний чинник в створенні багатодітної сім’ї.
Синхрон Наталія Романова - заступник голови-керівник апарату Чернігівської ОДА: "Наші сім'Ї де народжується багато діток вони повинні стати прикладом. Сьогодні не хороша економічна обстановка, багато хто не наважується народити. Тому ті мами в яких достатньо материнства, як Лілія Олександрівна. Такі приклади треба доносити до молоді."

f t g