Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

"Посилка Успіху" для новгород-сіверських гімназистів

Черговий проект Фонду братів Кличків був розроблений для підтримки спорту в Україні. Цього разу він мав назву "Посилка Успіху". Учасники конкурсу боролися за сучасний базовий інвентар та високоякісну фарбу.

Для участі у проекті необхідно було підготувати відеоролик тренувань з будь-якого виду спорту. Н.-Сіверська гімназія №1 на розгляд Експертної ради направила відео тренувань боксерського клубу "Лідер". Відеоролик набрав достатню кількість голосів і потрапив до списку переможців. Днями "Посилка Успіху" надійшла до навчального закладу. Нинішні учні і вже випускники школи з радістю випробовували новий інвентар.

Анастасія Голенко - учениця Н.-Сіверської гімназії №1: «Ми виграли від Фонду Кличко м'ячі, які для нашої школи потрібні. У нас дуже багато чемпіонів України, багато кандидатів в майстри спорту. Я дуже задоволена, що  навчаюсь в гімназії №1 і, що ми маємо змогу займатися різними видами спорту».

Євген Хворост - учень Н.-Сіверської гімназії №1: «Великий внесок зробили  загальноукраїнські досягнення наших спортсменів, завдяки чому ми отримали ці призи. Як каже народна мудрість: "До 30 ми завжди здорові, а після 30 здорові лише ті, хто займається спортом". Саме тому спортом має займатися кожен аби підтримувати своє здоров'я у належному стані.»

Додатковий спортивний інвентар дасть змогу ще більш якісно проводити тренування та уроки фізкультури",- говорить один з вчителів фізичної культури Євген Балабко.

Євген Балабко - вчитель фізкультури Н.-Сіверської гімназії №1: «Виграли баскетбольні, футбольні, волейбольні, гімнастичні м'ячі, тенісні ракетки та м'ячі, скакалки. Це дуже допомогає нам у навчальному процесі.Ми під час уроку використовуємо цей спортивний інвентар і займаємось на  спортивному майданчику, який ми виграли в минулому році».

В Н.-Сіверській гімназії №1 значну увагу приділяють здоровому способу життя. Школа пишається значними досягненнями своїх вихованців у різних видах спорту. Також сподіваються, що завдяки додатковому спортивному інвентарю їх успіхи примножуватимуться.

Віра Мокрякова - директор Н.-Сіверської гімназії №1: «Ми дуже вдячні Фонду Кличко, що вони дбають про дітей, турбуються про них, цікавляться їх здобутками. Вони цікавляться не тільки у нас, збирають інформацію у дітей. Дізнаються, чи дійсно цим обладнанням вони користуються і що ще потрібно?»

Доречі, це вже третя перемога колективу Н.-Сіверської гімназії №1 у проектах розроблених Фондом братів Кличків і вони вірять, що не остання, адже на власному досвіді переконались, що мрії здійснюються.

f t g