Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Ремонт автомобільних доріг у Н.-Сіверському районі вже стартував

Один мільйон сто тридцять шість гривень виділено цього року з обласного бюджету на ремонт більше як трьох тисяч метрів квадратних дорожнього покриття у Новгород-Сіверському районі. Деякі ділянки вже відремонтовані. Так, в першу чергу, почали робити ямковий ремонт на дорогах державного значення. Ділянка Чернігів-Грем'яч вже зроблена, зараз чекають своєї черги інші.

 

В'ячеслав Кауфман - голова районної ради: "Будуть проводити роботи в першу чергу там, де в нас підвіз дітей автобусами, також Придесення і напрямок Грем'яч-Бучки_Михальчино. Також дорога по Смячу, дороги Фаївка-Ларинівка і Бирино. Будемо сподіватися, що ці роботи безумовно будуть починатися в кінці цього місяця, або в наступному місяці і будуть виконані до кінця року".

Чи не найбільш важкодоступною в районі є дорога до населенного пункту Бирине. Від Н.-Сіверського і до нього відстань 12 км. За якісного асфальтного покриття її можна проїхати за 10 хвилин, проте на даний час водії витрачають набагато більше часу. Цьогоріч у місцевих мешканців з'явилась надія, що ця дорога нарешті може бути відремонтована.

Надія Гуща - голова Биринської сільської ради: "Вже в нас зроблений кошторис, як нам повідомили, будуть ремонтувати дорогу Н.-Сіверський-Бирине. Сподіваємося, що будуть. Пообіцяли".

Аби зробити всі необхідні ремонтні роботи автомобільних доріг в районі потрібно набагато більше коштів ніж тих, що виділені. Як розповів нам голова районної ради В'ячеслав Кауфман, місцеві інвестори пообіцяли надати допомогу із сипучими матеріалами, то ж до кінця цього року всі проблемні ділянки доріг у районі мають бути відремонтовані.

f t g