Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Урочисте закриття літнього пришкільного оздоровчого табору "Школярик"

16 червня у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбулось урочисте закриття літнього пришкільного оздоровчого табору "Школярик". Корисний культурно-оздоровчий відпочинок тривав для учнів 2 тижні. Весь цей час педагоги пропонували школярам різноманітну програму колективного відпочинку - ігри, змагання, мандрівки, екскурсії та головне спілкування.

 

Алла Жорова - заступник директора з навчально-виховної роботи Н.-Сіверської ЗОШ І-ІІІ ст №2: "Напрямок нашого табору в цьому році - патріотичне виховання, бо це дуже зараз нагальна проблема,  а також в цьому році вперше в школі відкрито мовну групу, дітки навчалися спілкуватися англійською мовою, здобували нові цікаві знання."

Цього літа в таборі "Школярик" відпочили 85 дітей. Разом з педагогами однією шкільною родиною провели змістовне дозвілля, результати якого показали на урочистому закритті. Підсумком вивчення англійської мови за 2 тижні була постанова "Попелюшка". Піднесений настрій підкреслив запальний танок та пісні.

Аня Барботько: "Я навчаюся в школі №2, для мене вона найкраща".

Віка Костирь: "В нас дуже смачно готують. Ми ходили і в ліс і на річку, в музей. Ми тут співаємо, танцюємо".

Віка Снігірьова: "В цьому таборі дуже добре. Ми співаємо, граємо, нам не буває тут нудно, нас добре годують, проводять різні екскурсії. В музеї нам розповідали багато цікавого. Вчителі нас багато чому навчили і я дуже рада ходити до другої школи".

Ваня Сафонцев: "Мій найкращий табір "Школярик", тому що працівники кухні готували нам смачні страви і десерти".

Олеся Колошина: "Я хочу подякувати всім вчителям, працівникам кухні. Мені дуже сподобалось відпочивати".

Присутня начальник відділу освіти молоді та спорту Новгород-Сіверської міської ради Ірина Зюзько, бажала дітям сонячних літніх канікул та повернення до навчального закладу з новими силами.

Ірина Зюзько - начальник відділу освіти, молоді та спорту Новгород-Сіверської міської ради: "Слава Богу, ми пройшли два тижні спокійно, без будь-яких ексцесів, випадків і з точки зору травматизму і з точки зору харчування дітей. Я скажу спасибі усім керівникам пришкільних оздоровчих таборів, і всім тим педагогам які були залучені до роботи в цих пришкільних оздоровчих таборах".

До роботи літніх таборів залучали позашкільні навчальні установи міста. На закритті шкільних закладів літня оздоровча кампанія не завершується, з 19 червня розпочне роботу позашкільний табір "Десна".

f t g