Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

З 1 червня Н.-Сіверська ЖЕК припинила вивіз сміття по місту

Всі жителі будинків які обслуговує Новгород-Сіверська житлово-експлуатаційна контора має терміново укласти договори з місцевим підприємством "Добробут" на вивіз сміття. Це пов'язано з тим, що з 1 червня ЖЕК не займаються вивозом відходів, цю роботу в Новгороді-Сіверському виконує "Добробут".

 

Роман Круглік - директор КП "Добробут": "Наше комунальне підприємство зараз працює в цьому напрямку, ми обслуговуємо будинки які раніше обслуговував ЖЕК, укладаємо договори. Ще не всі, але кожен день після роботи ходимо і укладаємо з ними договори і встановлюємо контейнерні баки. Ми зараз уклали договори по вул. Вокзальна 12, 9, провулок Шевченка, поки що в основному де багатоповерхівки. Зараз уклали договори на Матросова, сьогодні планується встановити їм баки".

Незважаючи на те, що по місту деінде встановлені баки, їх катастрофічно не вистачає. Тому в "Добробуті" збільшили кількість виїздів сміттєзбиральної техніки у приватний сектор.

Роман Круглік - директор КП "Добробут": "Понеділок ми їздили та п'ятниця, тепер через день будемо: понеділок, середа, п'ятниця, для того щоб встигати забирати всі баки де по одному баку. Хай жителі не хвилюються якщо один бак і декілька будинків, це поки що, як тільки з'являться баки ми їм добавимо і все одно будемо вивозити три рази на тиждень".

Закупівля нових баків передбачається лише у другому півріччі, говорить Роман Михайлович, до цього залучають і спонсорів. За їх рахунок буде і переробка, і придбання ще 10 баків.

Роман Круглік - директор КП "Добробут": "Я долучив Харківську фірму. Домовились, що кожного місяця вони будуть нам поставляти по одному баку, за те що вони будуть на смітєзвалищі збирати бумагу та утилізовувати".

Наразі у багатьох викликає схвильованість ситуація що склалась на Львівському смітєзвалищі. Новгород-сіверці також хочуть почуватися в безпеці з цього приводу. Роман Круглік запевнив, що міське сміттєзвалище повністю безпечне і утримується згідно з законодавчими нормами.

f t g