Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Казка для дітей

Справжню казку для двохсот маленьких північних сіверян влаштували дорослі 1 червня на базі Чайкинського навчально-виховного комплексу. З’їхались сюди вихованці Вороб’ївської, Грем’яцької, Лісконогівської, Шептаківської шкіл та Будо-Вороб’ївського навчально-виховного комплексу. Організоване свято стало гарним початком літніх канікул.

 

Максим Щербак: «Я приїхав у Чайкіне з Лісконог малювати картини».

Надія Остапенко: «Я приїхала з Рогівки. Ми малюємо, танцюємо, співаєио».

Разом з дітьми подорожували уявними станціями на чарівному потязі й дорослі. Напевно, кожному приємно згадати щасливі моменти дитинства, тому й танцювали, й малювали, й гралися дорослі нарівні з дітьми.

Олександр Шамрицький - вчитель Лісконогівської ЗОШ 1-3 ст.: «Ми дуже раді цьому. Гарна екскурсія, хочеться, аби такі свята проходили частіше».

Вітали дітвору керманичі району. Саме від них залежить, чи буде щасливе дитинство у наших маленьких сіверян.

Олена Мовчан - голова Новгород-Сіверської райдержадміністрації: «Я вам бажаю, щоб ви були здорові, щасливі та відчували опіку з боку держави, своїх батьків.

Дитинство – це сама щаслива пора. Вітаю вас з цією порою і бажаю всього найкращого. Щоб ви гарно провели літо й у вас були самі гарні спогади про ці дні – дні вашого дитинства».

Казкові персонажі, подорож ігровими станціями, солодощі та невеличкі подарунки, гарний настрій та емоційне піднесення у всіх присутніх на святі. Шкода лише, що охоплена ним була невелика кількість дітей району.  

f t g