Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Новгород-сіверських малюків вітали з Днем захисту дітей

1 червня День захисту дітей та Всесвітній день батьків. Традиційно, на міському стадіоні діти святкують, скрізь гамірно. Дитячі посмішки, безпосередність заряджають всіх дорослих позитивною енергією, і наша знімальна група приєднується до загального святкування.

 

"Вчора отримала багато різного смачненького"

"Чекаємо від батьків, щоб дарували нам настрій".

"Ти вже поздоровлення отримала від дорослих? Так, вже отримала. Дуже добре тут свято приготували. Мені дуже подобається."

Великою гомінкою родиною, під супровід пісень і танків, від вихованців міського центру дитячої та юнацької творчості малеча зустріла свято. Юні співачки дарували одноліткам, батькам та вихователям пісні про рідний край, неньку-Україну та щасливе дитинство. Також зі святом дітей привітав міський голова Олег Бондаренко.

Олег Бондаренко - голова Н.-Сіверської міської ради: "Я вітаю наших дітей зі святом, я вітаю їх із закінченням школи. Я бажаю їм гарно провести сьогоднішній день. Я бажаю їм гарно провести літо і підготуватись до наступного навчального року. Всього вам найкращого, здоров'я і мирного неба нашій країні".

Також дітей привітала начальник міського відділу освіти Ірина Зюзько. Бажала гарного відпочинку та насичених лише хорошими подіями канікул. Звичайно ж, де збираються діти, там ігри та веселощі, тож всі присутні продовжили святкування віртуальною подорожжю по станціях. На пісенній дітлахи співали улюблені пісні, на художній станції  зібралися ті, хто любить малювати на асфальті.

"Я кота малювала. Де будеш відпочивати влітку? Вдома, потім в Києві з батьками".

Для більш рухливої малечі дорослі організували спортивні змагання. Дехто на стадіоні запускав повітряних зміїв, інші грали з м'ячем. Також діти мали змогу проявити свої вміння виразно декламувати вірші, на кожній станції учасники отримували подарунки та солодощі.

f t g