Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Урочисте нагородження випускників – медалістів Новгорода-Сіверського

90 випускників міста Новгород-Сіверський попрощались зі стінами своїх навчальних закладів. Урочистості традиційно розпочались на міській площі імені Князя Ігоря. Прийшли привітати одинадцятикласників всі бажаючі: вчителі, батьки, родичі, друзі і представники місцевої влади. 

Ще вчора учні були дітьми, а тепер всі присутні проводжають їх у доросле, самостійне життя і головною метою випускників тепер мають бути здане ЗНО та вибір професії, яка у майбутньому буде приносити натхнення і добрі плоди, саме на цьому наголосив, у своїй привітальній промові, міський голова Олег Бондаренко.

Олег Бондаренко - голова Н.-Сіверської міської ради: "Я бажаю їм визначитися зі своєю професією, я бажаю їм працювати на благо нашої неньки України. Я вклоняюся перед вчителями за те, що вони віддали свої знання, віддали свою душу для виховання наших дітей".

4 золоті та 4 срібні медалі отримали найрозумніші випускники цього навчального року. Як зазначили медалісти вагомий внесок для цього зробили їхні вчителі та подякували за це своїм наставникам. 

Анастасія Шпанюк - випускниця: "Я хочу сказати велике дякую моїм вчителям, моїм батькам, які вели всі ці 11 років мене до дорослого життя, готували мене до іспитів".

Надія Щербакова - випускниця: "Я бажаю всім випускникам вступити до омріяного вузу а вчителям терпіння і батькам не засмучуватись що їх діти подорослішали а навпаки раділи що їх дитина йде в дорослий незвіданий світ".

Наприкінці урочистого заходу одинадцятикласники попрощались зі шкільними роками, випустивши у небо гелієві кульки, та порадували присутніх прощальним вальсом.

f t g