Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Новгород-Сіверська ЦРЛ отримала нове сучасне обладнання

Автор Н.Приходько

В дитячому відділенні Новгород-Сіверської центральної районної лікарні з’явилось нове сучасне медичне обладнання. Перфузор, електричний відсмоктувач, небулайзер, тубус кварц, тонометр, два піпеткові дозатори, які дозволяють проводити точні лабораторні дослідження, а ще дитячі електронні ваги. Загалом вісім найменувань приладів лікарня отримала від Чернігівського відділення дитячого фонду України. Загальна сума подарованого оснащення складає майже 80 тисяч гривень.

 

 

Світлана Шам - головний лікар Н.-Сіверської ЦРЛ: "Якщо бути точним, 77 тис. 890 грн. І ми надзвичайно вдячні і дитячому фонду, і Валентині Іванівні Хуторненко за те, що ми тепер матимемо змогу більш якісно, більш повно надавати допомогу дітям, своєчасно їх обстежувати, бо серед тих дітей, які лікуються в нашому відділенні, є з Коропського району, з Семенівського, з Сосницького".

Працівники дитячого відділення зраділи новому обладнанню, адже всі прилади, наявні зараз у них налічують вже не один десяток років. Лікарі вважають, що сучасні прилади дозволять проводити більш  точне діагностування та швидше і якісніше лікувати пацієнтів.

Олександр Черток - завідувач дитячого відділення Н.-Сіверської ЦРЛ: "Вдалося отримати обладнання, яке вкрай необхідне було для дитячого відділення. Тому що за його відсутності надання необхідної і загалом медичної допомоги дітям в відділенні з тією патологією, з  якою сюди потрапляють, було вкрай тяжко. Не було б його, лікування було б не в повній мірі. Це допомагає застосовувати сучасні методи лікування в повному об'ємі".

Новгород-сіверці також вважають, що відтепер допомога працівників дитячого відділення стане значно кваліфікованою і маленькі пацієнти не надовго затримуватимуться в стінах медичної установи.

Я дуже рада, що в лікарні з'явилося нове обладнання, зручно. Завдяки новому обладнанню, лікування буде більш якісне"

Такі подарунки, зазначають в лікарні, є дуже суттєвою допомогою , адже матеріальна база закладу не дозволяє придбання нового сучасного оснащення. В центральній районній лікарні дуже вдячні благодійному фонду та сподіваються на подальшу співпрацю.

f t g