Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Новгород-сіверці разом з платіжками за газ отримали ще заяви-приєднання від ПАТ ”Чернігівгаз”

Автор Н.Приходько

Нещодавно всім споживачам природного газу Чернігівської області прийшли такі заяви-приєднання від Чернігівгазу. Що з ними робити та як заповнити заяву ми дізнавалися у прес-служби ПАТ "Чернігівгаз".

За інформацією прес-служби ПАТ "Чернігівгаз" згідно з Законом України "Про ринок природного газу" розділення функцій поставки і розподілу природного газу потребує врегулювання договірних взаємовідносин між споживачами і газорозподільними підприємствами. Тому відтепер, щоб мати можливість користуватися газом, населення Новгород-Сіверщини необхідно укласти договір з ПАТ "Чернігівгаз". В заяві-приєднання міститься інформація щодо газифікованого приміщення приладів, якими користується споживач, кількості зареєстрованих осіб, а також планові об'єми споживання газу. Ви маєте перевірити ці дані, в договорі також необхідно вказати вид об'єкта: квартира чи приватний будинок та в кінці заяви у графі “Відмітка про підписання споживачем цієї заяви-приєднання” потрібно вказати прізвище, ім'я по- батькові та поставити особистий підпис. Заповнені заяви потрібно у будь-який спосіб надати на адресу місцевої філії ПАТ "Чернігівгаз". Туди ж необхідно звернутися, якщо в документі були виявлені неправильні дані, наприклад, не така кількість зареєстрованих у приміщенні осіб, або невірний перелік газових приладів. Якщо споживач не поверне заяву-приєднання, то підтвердженням приєднання  до умов договору може бути оплачений рахунок за послуги ПАТ "Чернігівгаз". Якщо ж споживач не бажає користуватися послугами Чернігівгазу, він має подати до організації письмову заяву про це.

f t g