Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Кубок мера з мініфутболу цьогоріч отримала команда "ХХХL"

Автор О.Лельотко

Кубок міського голови з мініфутболу завершився. Останні тури пройшли 26 та 27 грудня. У суботу команди "ДЮСШ" та "Губернія" змагалися за 5 місце. З відривом у 1 очко 5:4 перемогу здобули вихованці спортивної школи. Друга гра цього дня пройшла за участю медиків та футболістів з "ХХХL". З рахунком 1:14 команда "XXXL" поступилась молодшим супротивникам, проте результат цього матчу не впливав на те, хто стане переможцем, і остання вирішальна гра пройшла у неділю. За 3 місце боролися спортсмени з УВП №31 та ветерани. 2 тайми перемога була на боці представників пенітанціарної служби. Вони і стали бронзовими призерами змагань.

 

 

Євген Карбовський-капітан команди "УВП №31": "Зіграли турнір. Склались так обставини, що зайняли 3 місце, хоч могли і краще виступити, я вважаю, трохи не пощастило. Футбол для мене дуже важливий, тому що я займаюся ним з самого дитинства. Батько займався і я займаюся, не можу і дня без футболу прожити".

По завершенню останньої гри відбулося нагородження чемпіонів та призерів змагань. Медалі за 3 місце отримали футболісти з УВП №31. Срібними призерами змагань стали студенти з медичного училища і перехідний кубок міського голови з мініфутболу отримала команда "ХХХL".

Володимир Кобець - захисник команди "ХХХL": "В таких змаганнях я беру участь досить давно, так як футболом займаюсь ще зі школи. По можливості приділяю цьому час. Такі змагання дуже важливі, тому що вони підтримують і фізичний стан організму і моральне розвантаження від сірих буднів".

Головний арбітр змагань Валентин Ферубко говорить, що всі ігри змагань були дуже цікавими, результати деяких навіть неочікувані. Він також зазначив, що перспектива розвитку футболу в місті є.

Валентин Ферубко - головний арбітр змагань: "В цьому році з 15 бомбардирів, ті що з 1 по 15 місце, 11 це чи учні, чи діти, які закінчили нещодавно школу, до 20 років, скажімо. З оптимізмом ми можемо дивитися в майбутнє. Думати і сподіватися на те, що у нас з'являться дорослі, команда, яка бути грати на першість області".

Міський голова Олег Бондаренко під час нагородження привітав всіх учасників з наступаючим Новим Роком. Побажав нових цікавих змагань і нових перемог. Також говорив про те, що міська рада буде підтримувати спортсменів.

Олег Бондаренко - голова міської ради: "Міська рада забов'язана завжди підтримувати здоровий спосіб життя і всі бажання наших людей, які спрямовані на те, щоб брати участь в будь-яких спортивних змаганнях. Я запропоную всім бажаючим, дітям нашим і людям більш старшого віку організувати аналогічні змагання з інших видів спорту, тобто ми підтримуємо будь-які починання наших громадян".

f t g