Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Мешканці Новгород-Сіверського району продовжують оформлювати субсидії

Автор Г.Башта

Питання отримання житлово-комунальних субсидій продовжує залишатися одним з найбільш гарячих і в жовтні місяці. За даними управління соціального захисту населення Н-Сіверського району цього року за призначенням субсидій вже звернулося майже 2800 мешканців навколишніх сіл. Як зазначає секретар Воробївської сільради, Олена Олексієнко, за допомогою в оформленні субсидій до сільради вже звернулось більше 40 мешканців населеного пункту.

 

 

Олена Олексієнко - секретар Вороб'ївської сільської ради: "Більшість з них звертається з питаннями: як правильно оформити та які документи подати на оформлення субсидії. Також звертаються з питань, які стосуються скрапленого газу. Ми записуємо на список, а потім звертаємось до Шосткинського відділення і вони нам привозять скраплений газ".

Ганна Кульок, мешканка села Внутрішній Бір, звернулась до сільради за оформленням субсидії. За словами жінки всю необхідну інформацію вона отримала.

Ганна Кульок - мешканка с.Внутрішній Бір: "Умене проживає три людини, прописано чотири, бо син одружився і проживає у с.Чайкине. Ви субсидію оформляли чи ще ні? - Ще ні. Це перший раз. А що для цього потрібно? - Паспортні данні, ідентифікаціонний код".

Тож аби зменшити витрати на житлово-комунальні тарифи, населення має скористатися своїм правом та оформити субсидію.

f t g