Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Для підтримки воїнів АТО в гімназії №1 відбувся флешмоб «Голуб Миру»

Автор Н.Захарченко

Для підтримки воїнів АТО багато шкіл проводять акції. Гімназисти цього тижня провели флешмоб, зобразивши «Голуба Миру». Зі слів дітей пташка миру та спокою повинна долетіти до наших солдатів.

 

 

70 років тому наші предки воювали за мир на Землі. Сьогодні молодому поколінню доводиться боротися за цілісність держави, з цього приводу майже всі школи України проводять акції на підтримку воїнів АТО. Учні гімназії №1 також приймають участь у подібних заходах.

Анастасія Гончаренко - учениця Н.-Сіверської гімназії №1: "Зараз на сході України тяжкі часи і наші солдати гинуть, захищаючи нашу країну. І саме тому в нашій школі проводяться різні акції на підтримку воїнів АТО  та людей, які живуть в цій зоні. Ми збираємо різну допомогу, кошти та відправляємо, адже кожен учень гімназії – це частина нашої країни. Ми повинні всі допомагати та боротися за її незалежність".

Маленькі діти майже єдині, хто вірить в чудо, а з тим і в добро, і милосердя. Символом миру вважається голуб, тому учні влаштували флешмоб, зобразивши пташку Миру, після чого у віршованій формі розповіли, що для них означає слово «Мир».

Діти сподіваються, що цей голуб миру долетить до воїнів в АТО і вони дізнаються, що новгород-сіверці переживають за них і чекають їх додому.

f t g