Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

На Новгород-Сіверській залізниці вантажоперевезення цього року збільшились у 6 разів

Автор Н.Скляренко

Наразі на Новгород-Сіверській залізниці в 6 разів збільшились вантажоперевезення. Такі показники мають за рахунок того, що на полях району зібрали гарний врожай зернових. Зараз вагони з пшеницею відправляють до Одеси, далі товар експортують за кордон.

 

 

Таких показників по вантажних перевезеннях як цьогоріч на Н.-Сіверській залізниці не бачили вже давно. Загалом, за день відправляють близько 6 вагонів з пшеницею.

Віталій Тівецький - начальник залізничної станції "Н.-Сіверський": "У нас зернові вантажі почали завантажуватися в серпні з нашого н.-сіверського елеватора. Об'єми збільшились в 6 разів. В позаминулому році їх зовсім не було, взимку тільки відвантажили, то якщо в цьому році 97 вагонів, в тому році тільки 16. Ось вам різниця".

За відвантаження у більшості випадків відповідає відправник, але правильність розміщення вантажу перевіряють 2 працівники залізниці. Дуже важливо аби зерно було доставлене до місця призначення в такому ж вигляді, як і завантажувалося.

Віталій Тівецький - начальник залізничної станції "Н.-Сіверський": "Як перевізник, ми відповідаємо повністю, від моменту прийому до відправлення і до моменту його здачі на під'їзний шлях для розвантаження".

Як говорить Віталій Тівецький, тільки-но відправлять  пшеницю, на черзі буде ячмінь. Очікують також на гарний врожай кукурудзи. Тому основне відвантаження і перевезення зернових попереду. Основними ж замовниками відправки вантажних вагонів, зазначає Віталій Олексійович, були і залишаються місцеві лісгоспи.

f t g