Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Проблема доріг у нашому місті почала поступово вирішуватись

Автор О.Кримова

Проблема доріг у нашому місті здавалось вирішиться не скоро. У цьому році з місцевого бюджету були виділені кошти, на які наприкінці минулого тижня завершили капітальний ремонт дороги по вулиці Куйбишева, який коштував міській раді 250 тисяч гривень. Такий же ремонт проїжджих частин був проведений по вулиці Комсомольська та Калініна. По вулицях Івана Богуна, Шевченко, Карла Маркса, Майстренка, Будьоного, Радянська, Петровського, Леваневського вже зроблений ямковий ремонт доріг. Як зазначає голова міської ради Сергій Пунтус, на цьому планують не зупинятись і часткові ремонтні роботи триватимуть і надалі.

 

 

Сергій Пунтус - міський голова: "Обов'язково будемо проводити ці роботи і по вулиці Леваневського, по вулиці Залінійній, Поштовій, можливо по вулиці Козацькій, Герцена, і якщо вистачить коштів, то ще поточний або ямковий ремонт проведемо на деяких вулицях нашого міста. В першу чергу ми проводимо роботи на дійсно аварійних ділянках проїзної частини наших вулиць".

Тож ямок в місті поменшало, а жителі Новгород-Сіверського сподіваються, що відремонтовані дорожні покриття після зимового періоду не доведеться знову ремонтувати.

f t g