Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Відбулась презентація виставки творчих робіт Тетяни Павлівни Неліної

Автор Н.Захарченко

Днями у міській бібліотеці для дорослих пройшла презентація виставки художніх робіт майстрині Тетяни Павлівни Неліної. За для того аби побачити гарні роботи художниці, на захід прийшло чимало небайдужих людей до її творчості.

 

 

Не залишились осторонь такої значної події для нашого міста і представники влади. Виконуючий обов'язки начальника відділу культури міської ради Андрій Дмитращук побажав майстрині завжди гарного настрою та творчого натхнення, а депутат обласної ради Сергій Сергієнко вражений побаченими роботами, каже, що це справжнє професійне мистецтво.

Сергій Сергієнко - депутат Чернігівсьої обласної ради: "Я радий в душі, що людина так показує свою душу, мистецтво, вміння. Вдвічі приємніше що іноді йдучи з своєї основної роботи, ми починаємо розуміти, що життя зупинилось і не бачимо шляху далі. Ось живий приклад того що розвиток людини не зупиняється, його потрібно продовжувати, тому що ти живеш, ти розвиваєшся, ти дивишся в майбутнє. Я бачу ці роботи і я схиляюсь перед вами, радію вашому витвору мистецтва, це дійсно велике мистецтво. Це слова від чистого серця".

Сама майстриня каже, що вже не вперше прикрашає своїми роботами залу бібліотеки, але кожного разу вона відкриває нові штрихи і створює цим неперевершені переживання, як власні, так і у глядачів адже малює емоційно за покликом душі.

Тетяна Неліна - майстриня: "Нові роботи, куди мене заносить мені дуже важко передбачити, це така справа правої півкулі. Нещодавно я десь вичитала, що є таке інтуїтивне малювання і зрозуміла-це те, що я роблю, це воно і є. Коли людина не має ніякої освіти немає ніяких знань, і малює те що Бог на душу покладе. Ось маєте те, що за цей рік я створила. Це мій настрій, це я, мабуть, в цих малюнках я так собі думаю, якщо хтось подивиться і усміхнеться, і приємний процес цього малювання".

Шанувальники творчості Тетяни Неліної виступали з найщирішими побажаннями та найтеплішими привітаннями. Цього дня жінка отримала чимало квітів та слів вдячності за таку неймовірну творчість, каже, що саме такий стан душі надихає на художні творіння.


f t g