Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

В Н.-Сіверському відбулися збори у працівників ПАТ "Чернігівобленерго"

Автор О.Лельотко

Щодня ми користуємось електроенергією. І нерідко нарікаємо на енергетиків, коли виникають збої в електропостачанні. Про проблеми та позитиви в роботі ПАТ "Чернігівобленерго" та його структурних підрозділах днями говорили представники енергетичної галузі області. Збори відбулись в Новгороді-Сіверському.

 

 

Це не парад вишиванок, ані інша патріотична акція. Саме в українських вишитих сорочках проходять останнім часом збори у працівників енергетичної галузі області. Цього разу вони зібралися в Н.-Сіверському для того, щоб підсумувати роботу енергопостачального підприємства за І півріччя поточного року. Чому серед всіх міст області було обрано Н.-Сіверський, запитали ми у голови ПАТ "Чернігівобленерго" Володимира Ткача.

Володимир Ткач - голова правління ПАТ "Чернігівобленерго": "Був тут минулого разу. Дуже сподобалося це місто і минулого разу прийняли рішення, що будемо проводити півріччя підведення підсумків тут, тому що тут є що подивитися, є що показати всьому підприємству, дуже багато нових людей у нас працює в компанії. Ми чули, що гарний край, історія йде здалеку і як я завжди кажу - той, хто не пам'ятає минулого, у того немає майбутнього. Тому ми тут сьогодні".

Традиція вдягати на збори вишиті сорочки, як зазначив Володимир Іванович, була започаткована 15 травня у день української вишиванки. Таким чином енергетики висловлюють свою любов до Батьківщини та підтримують воїнів АТО, серед яких чимало працівників енергетики. Послухати про те, як зараз працює ПАТ "Чернігівобленерго" запросили ветеранів підприємства, адже їх багаторічний досвід дуже цінний для нинішніх працівників обленерго.

Леонід Дворковий - голова ветеранів ПАТ "Чернігівобленерго", заслужений енергетик України: "Районна електромережа - це моя стихія, я в них виріс і працював весь час і задоволений. Я вважаю, що я -  людина щаслива, тому що вибрав одного разу цю спеціальність і так з нею пройшов все своє життя".

Після спільного фото біля РБК, енергетики зібралися в малій залі будівлі. Не могли залишитись осторонь такої події в місті представники районної та міської влади, адже саме від стабільної роботи ПАТ "Чернігівобленерго" багато в чому залежить добробут як жителів області, так зокрема Н.-Сіверського району.

Олена Мовчан - голова Н.-Сіверської райдержадміністрації: "Якщо всі ми будемо в співдружності, якщо всі ми будемо долучатися до загальної справи, а загальна справа - це наша держава. Якщо все це ми будемо робити разом, то у нас все вийде".

Олег Бондаренко - голова районної ради: "Ваша компанія є прикладом для роботи багатьох підприємств і навіть те, як ви зібралися в такому дрескоді, це є прикладом для нас і в подальших зустрічах я думаю ми переймемо цей позитивний приклад".

Радо вітав гостей в Н.-Сіверському голова міської ради Сергій Пунтус. На згадку про зустріч голові правління він вручив картину з мальовничими сіверськими краєвидами. Після привітань енергетики перейшли до основної частини зборів. Цього дня обговорили всі напрямки роботи Чернігівобленерго та його структурних підрозділів. Тим працівникам, які не вкладаються в плани Володимир Ткач зробив зауваження та надав певний термін для усунення недоліків. Окрім проблем, значну увагу приділили позитивним моментам. Голова правління відзначив підприємства, які лідирують та подякував за роботу їх керівникам. Не пасуть задніх і працівники Н.-Сіверського району електромереж. Як зазначив директор РЕМу Борис Бунак такі збори важливі, адже під час їх проведення розглядаються не тільки проблеми, а й обговорюються шляхи вдосконалення енергосистеми Чернігівщини.

f t g