Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Бібліомайданчик у Новгород-Сіверському подарував купу вражень

Автор О.Кримова

Подорож з друзями - це завжди цікаво та весело, - так вважають у НВК  «Дзвіночок». Це вони довели під час відкриття літнього бібліомайданчику.

 

 

Розпочалось літо -  пора відпочинку та розваг для школярів, але це не означає, що вони не будуть читати книжки. Про це говорили учні навчально виховного комплексу "Дзвіночок" під час відкриття літнього бібліомайданчика біля дитячої бібліотеки. Оскільки всі полюбляють мандрувати, захід для малечі перетворився на казкову подорож з танцями. На зупинці «Загадкова», діти відгадували логічні загадки, на «Ігровій» - грали в різноманітні ігри: ланцюжок, капуста, карлики, велетні. Івасик Телесик, Змій Горинич - всіх цих казкових героїв зображали на станції «Казкова», де також розповідали казки зі щасливим завершенням. На «Музичній» станції учні співали, танцювали, але найбільше зацікавились зупинкою «Бібліомайданчик»,  на якій діти ознайомились та почитали книжки різної тематики. Учні залишились задоволені такою казковою мандрівкою.

Валерія Левадова, учениця НВК "Дзвіночок": "Сподобалось сьогодні, ми тут погралися, побігали, порозказували казки, грали в ігри, поспівали, потанцювали, мені дуже сподобалося. Мені запам'яталася станція «Казкова»  і «Бібліомайданчик".

Іван Січко,  учень НВК "Дзвіночок": "Мені найбільше сподобалась станція «Загадкова», тому що треба було відгадувати, логічно мислити".

Євгенія Синиця, учениця НВК "Дзвіночок": "Мені подобається мандрувати, тому що я пізнаю все цікаве. «Ігрова» станція мені сподобалась, як ми грали в ігри, веселилися, танцювали, співали пісні. Ще мені сподобалося дивитися всі книжки з бібліотеки".

f t g