Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

З зони АТО на малу батьківщину повернувся новгород-сіверець Сергій Набок

Автор О.Лельотко

Після 9-місячного перебування в гарячих точках Донбасу додому повернувся і наш земляк, учасник АТО Сергій Набок. Зранку 20 квітня з квітами  героя зустрічали представники районної влади та інші вдячні новгород-сіверці.

 

Близько 9 ранку поблизу пам'ятного знаку Богдану Хмельницькому зібралися люди, аби зустріти свого героя-земляка, учасника АТО Сергія Набоку. І ось довгоочікувана мить. Сергій щиро радіє від того, що вже вдома, на рідній землі, адже довгі місяці довелося боронити Батьківщину в найгарячіших точках Донбасу.

 

Сергій Набок - учасник АТО: "Почуття радості. Всі люди зустрічають, всі веселі, всі посміхаються, обіймають, заряджають своїм позитивом, повертаєшся до свого громадянського життя завдяки їм. Я був у Луганську, Дебальцеве, Вуглегірську- з таких відомих. А так майже за 9 місяців, котрі ми були там, побували дуже багато де".

Мужній, дещо стриманий, зі смутком в очах, але з посмішкою на вустах, одразу і не скажеш, що чоловіку довелося побачити на передовій, але він вистояв. Гідно виконав свій військовий обов'язок, адже впевнений, що захищати рідну землю - це справа честі.

Сергій Набок - учасник АТО: "Кожен чоловік повинен захищати свою Батьківщину, свою землю."

f t g