Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Новгород-сіверські волонтери організували акустичний концерт на підтримку воїнів АТО

Автор І.Бездєтко

Аби підтримати наших земляків, які захищають суверенність України в зоні АТО, новгород-сіверські волонтери днями організували благодійний концерт "Під гітару". Наші гітаристи виконували пісні, переважно на військову тематику, щоб підняти патріотичний дух присутніх. Також небайдужі новгород-сіверці під час концерту збирали кошти, щоб допомогти героям, які на цей час знаходяться в зоні АТО.

Благодійний концерт «Під гітару», ініційований громадською організацією «Новгород-Сіверщина для своїх» відбувсяднями у кафе-барі «Губернська». Присутні мали можливість послухати акустичні пісні, які виконували талановиті новгород-сіверці. На вечір були запрошені наші воїни, які перебували в зоні АТО, адже концерт був присвячений саме землякам, які захищають суверенність нашої держави на сході України. Загалом пісні були на військову тематику та піднімали патріотичний дух присутніх.

 

Гітаристи з радістю взяли участь у концерті, вони не лише підтримали воїнів, а й отримали задоволення від спілкування та душевної атмосфери у залі.

Стас Іванов – гітарист: «В мене дядько в АТО – я розумію, як там зараз тяжко. Хотілось, щоб такі зустрічі проходили ще неодноразово».

Євген Бурико – гітарист: «Дуже задоволений,що вечір був вдалим. Прийшла молодь: послухали гарну музику, зібрали кошти - такі зустрічі треба проводити».

Новгород-сіверські волонтери звертались до присутніх з проханням не бути байдужими до долі наших земляків. Підкреслили, що на цей час військові потребують легкий одяг та взуття, рюкзаки та камуфльовані речі. Також під час концерту проводився добровільний збір коштів. Волонтери вдячні небайдужим жителям за внесок та сподіваються на подальшу співпрацю.

Олена Бурико – представник громадської організації «Новгород-Сіверщина для своїх»: «На сьогоднішню зустріч запрошені учасники АТО, які повернулись звідти, які знаходяться у відпусті та ті, хто повернувся у зв’язку з пораненням. На жаль, не всі змогли прийти кого ми запрошували. Я розумію, що психологічний стан у них не такий, щоб з нами спілкуватись і брати участь у концертах. Завдяки небайдужим людям ми зібрали за сьогоднішній вечір 776 гривень. Сподіваємось, що у наступному заході візьме участь ще більша кількість людей».

Всі присутні дружньо аплодували бійцям, які повернулись з зони АТО та сподівались, що цей невеликий грошовий внесок та душевна атмосфера підтримають наших героїв. В свою чергу, учасники АТО були приємно вражені концертом та допомогою, яку надають небайдужі новгород-сіверці.

Геннадій Парола – учасник АТО: «Концерт дуже сподобався. Велика вдячність за підтримку. На жаль, держава не в змозі повністю забезпечити бійців, тому волонтерська підтримка дуже важлива».

Дмитро Лукаш – учасник АТО: «Велика подяка волонтерам за підтримку, спасибі нашим громадянам. Треба організовувати частіше такі зустрічі, щоб допомагати нашим хлопцям на передовій. Патріотичні пісні підіймають дух. Шкода, що не всі хлопці прийшли».

f t g