Copyright 2017 - Філія ПАТ "НСТУ" "Новгород-Сіверська регіональна дирекція "Сіверська". Використання матеріалів з сайту лише за умови гіперпосилання на trksiver.com.ua

Новгород-сіверські волонтери розпочали відправляти нову партію допомоги учасникам АТО

Автор І.Бездєтко

По закінченню двохтижневої патріотично-благодійної  акції «Нехай тепло дитячих рук солдатові душу зігріє» за участю учнів Н-Сіверської гімназії № 1 представники громадської організації «Новгород-Сіверщина для своїх" вже розпочали відправляти нову партію допомоги учасникам АТО. Військові разом з обмундируванням отримають дитячі поробки, листи та сувеніри. Такожнашим волонтерам допомагають мелітопольські волонтери, які закуповують речі військовим за низькими цінами.

 

Волонтери громадської організації «Новгород-Сіверщина для своїх»почали збирати посилки для учасників АТО по закінченню двохтижневої акції «Нехай тепло дитячих рук солдатові душу зігріє», за участю учнів Н-С гімназії № 1, викладачів та батьків, які власноруч зробили поробки в жовто-блакитних кольорах, сувеніри, листи, а також забрали солодощі, теплий одяг та засоби гігієни.Така перша посилка вже була відправлена адресноСтеценко Юрію.

Інна Щербакова – представник громадської організації «Новгород-Сіверщина для своїх»: «В посилку входили: чоботи-дутики, форма,балаклава, сидіння і все те, що принесли діти: солодощі, подарунки, малюнки, саморобки. Наших військових ці малюнки дуже підтримують - у них з’являється стимул заради чого вони там знаходяться, за наших дітей, за наше майбутнє».

Мелітопольські волонтери також допомогли представникам «Новгород-Сіверщини для своїх» закупити речі військовим за нижчими цінами. Допомога вже прийшла поштою до Новгорода-Сіверського та чекає на відправлення в АТО.

Інна Щербакова – представник громадської організації «Новгород-Сіверщина для своїх»: «Багато військових запитували про наколінники та налокітники. В цій посилці прийшло дві пари наколінників та налокітників. Також прийшли балаклави, спальники,білизна, форма, взуття».

Наші земляки постійно спілкуються з волонтерами в телефонному режимі та приходять особисто, розповідають про ситуацію на сході України і що патріотично захищають державу.

Інна Щербакова – представник громадської організації «Новгород-Сіверщина для своїх»: «Вони дотримуютьсяМінських домовленостей, бойових дій стало менше, але все одно домовленості порушуються зі сторони терористів. В телефонному режимі Чуйковий Віталій зазначив, що українські військові намагаються рідше застосовувати зброю, проте терористи дуже сильно стріляють. Вони бачать багато несправедливості відносно нас, нашої України та нації, і вони мають бажання знову йти воювати.»

f t g